Skräddarsy en annorlunda Thailand resa !

Be om ett skräddarsytt förslag Vem känner inte till Thailand som en underbar semesterdestination? Men har du tänkt på att Thailand inte bara är strand och härliga bad?
Upptäck ett annat Thailand och lär känna landet genom att besöka platser du inte trodde fanns, undvik de värsta turistställena genom att besöka delar av Thailand de flesta inte tänker på att besöka, men som absolut är värda att ses.

Ta dig till norra Thailand och staden Chiang Mai och delarna som gränsar mot Laos och Kambodja, se det mycket speciella "kristyr"templet i Chiang Rai eller det mystiska svarta templet byggt av samma konstnär. Vandra i de vackra bergen i Mae Hong Song och besök den söta staden Pai. Naturen är fantastisk!
Har du några dagar över i Bangkok, kan du cykla i det lugna, vackra tempelområdet Ayutthaya eller bara strosa runt. Upptäck lite av Thailands historia och besök Kanchanaburi med det spännande tåget och den kända bron som var en strategiskt militärmål under 2:a världskriget. Avsluta sedan med några stranddagar på öar du kanske inte känner till....

Din resa till Thailand, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Thailand!

FÖRSLAG PÅ TURER

Golf Thailand Runt

12 Dagar från 22,000kr
Mer information

Ö-hopping i södra Thailand

8 Dagar från 8,700kr
Mer information

Möt natur och traditioner i norra Thailand

6 Dagar från 8,000kr
Mer information

 

Varför anlita en lokal researrangör:

✔  Lokal kännedom om landet

✔  Flexibilitet

✔  Dedikerade rådgivare, experter på destinationen

✔  Utomordentlig personlig service

✔  Hållbar turism

✔  Kontakt med lokalbefolkning

✔  Snabb hjälp och råd när du är på plats

Mera om oss här

Du skulle också gilla