Skräddarsy en annorlunda Thailand resa !

Be om ett skräddarsytt förslag Vem känner inte Thailand som är underbar semesterdestination. Men har du tänkt på att Thailand inte bara är strand och härliga bad?
Upptäck ett annat Thailand och lär känna landet genom att besöka platser du inte visste fanns och undvik de värsta turistställena genom att besöka delar av Thailand de flesta turister inte besöker, men som är värda att ses.

Berika din kunskap om Thailand och besök Chiang Mai och de norra delarna som gränsar mot Laos och Kambodja, se det mycket speciella "krisyr"templet i Chiang Rai eller det mystiska svarta templet byggt av samma konstnär. Vandra i de vackra bergen i Mae Hong Song och besök den söta staden Pai.
Inte långt från Bangkok kan du cykla i det lugna, vackra tempelområdet Ayutthaya eller bara strosa runt. Upptäck lite av Thailands historia och besök Kanchanaburi med den spännande tågnät och den kända bron som var en strategiskt militärmål under 2:a världskriget.

Din resa till Thailand, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Thailand med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

FÖRSLAG PÅ TURER

Golf Thailand Runt

12 Dagar från 22,000kr
Mer information

Ö-hopping i södra Thailand

8 Dagar från 8,700kr
Mer information

Möt natur och traditioner i norra Thailand

6 Dagar från 8,000kr
Mer information

Varför resa med oss:

✔  Svenskt bolag

✔ Ledande företag, specialist på skräddarsydda resor

✔  Dedikerade rådgivare, experter på destinationen

✔  Utomordentlig personlig service

✔  Hållbar turism

✔  Kontakt med lokalbefolkning

✔  Medlem i SRF, Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen

✔  Trygghet med Svensk Resegaranti

✔  Säker betalning via Swedbank 

Mera om oss här

Du skulle också gilla