Vårt koncept är unikt!

 

Förverkliga dina resedrömmar

Är du trött på charter och sugen på riktiga äventyr där du själv får bestämma resplanen? Då har du kommit rätt. Med Voyage by me designar du din resedröm tillsammans med en lokal expert i det land du vill utforska.

Lokala arrangörer

Att sy ihop resan tillsammans med en lokal reseexpert ger dig tillgång till upplevelser som aldrig går att hitta i en resekatalog. En resa fylld av genuina möten med människor, kultur, exotiska platser och riktiga matupplevelser ger minnen för livet. Därför kopplar vi ihop er direkt.

Hur kan det vara så prisvärt?

Voyage by me är  en reseplattform och 100% digitala. Du bokar din resa direkt via en lokal researrangör och slipper därför flera mellanhänder.

Ekoturism för ansvarsfullt resande

Vi arbetar lokalt och väljer omsorgsfullt ut våra arrangörer så att du ska få ett äkta möte med den kultur du möter. Lokala hotell, restauranger, guider och chaufförer är självklarheter på våra resor. Vi försöker aktivt bidra till ett hållbart resande genom att se till att pengarna stannar i regionen och bidrar till utvecklingen för de människor som lever där.

Berätta om dina resedrömmar

Vi är alla olika och vi har alla olika förväntningar och önskemål. Vissa av våra kunder har en tydlig bild av vad de vill se och göra. Andra behöver inspiration från andras resor. Oavsett vem du är kan du förverkliga dina resedrömmar när du bokar med en lokal researrangör.

Vi har bland annat organiserat bröllop på Sri Lanka, fågelskådning i Kambodja, begravning i Indien, fotoäventyr på Kuba, motorcykeltur på Madagaskar, spirituella sammankomster på Bali, vandring i den Marockanska öknen och mycket mer.

Läs mer om oss i resetidningen VAGABOND här

Bon Voyage!