Hur det fungerar?

1. Designa

Designa din VOYAGE

Skriv in en favoritdestination eller prova dig fram genom att välja mellan de olika teman. Alla våra resor är exempelresor som du sen helt kan anpassa tillsammans med våra destinationsexperter. Du får se sökresultatet på en karta, läsa om våra utvalda lokala researrangörer, läsa kommentarer och recensioner från tidigare resenärer, filtrera de föreslagna resorna enligt dina önskade kriterier, såsom läge, pris, vistelsetid, temperatur på destination.

2. Skräddarsy

Skräddarsy din resa med lokala experter

När du valt en exempelresa, kommer du att komma i kontakt med vår lokala expert som är en professionell researrangör i destinationslandet. De lokala experterna arrangerar inte standard resor, utan du rådfrågar, bestämmer och kommer överrens med dem, om vad du vill göra och se. De bor i destinationslandet och känner till varje hörn av sin region, även “off the beaten track”, dvs okända områden och sevärdheter många turister aldrig ser!

3. Spara pengar

Inga mellanhänder

Då du är i direktkontakt med de lokala arrangörerna kan du därför dra nytta av direkta priser. Det innebär en billigare resa för dig, vilket ofta betyder 20% lägre pris, jämfört med det pris du får hos din vanliga resebyrå.

Säkerhet med lokala researrangörer

De lokala researrangörerna är noggrant utvalda av Voyage by me-teamet. Även om det är du som kommunicerar direkt med våra utvalda experter och själv är ansvarig för din resa, finns det alltid någon i VoyageByMes team tillgänglig för att hjälpa dig tills du kommer tillbaka från din resa.

4. Boka

Bokning

För att boka och betala för resan, kan du betala oss i Sverige via banköverföring eller bankgiro. Vi har ansökt om Resegaranti hos Kammarkollegiet. Vi garanterar att din betalning görs till pålitliga partners.