Hur det fungerar?

1. Designa

Inspireras för din VOYAGE

Skriv in en favoritdestination eller prova dig fram genom att välja mellan de olika teman. Alla resor är exempelresor som du sen helt kan anpassa tillsammans med de lokala destinationsexperterna. Du kan se sökresultatet på en karta, läsa om de lokala researrangörerna, läsa kommentarer och recensioner från tidigare resenärer, filtrera de föreslagna resorna enligt dina önskade kriterier, såsom läge, pris, vistelsetid, temperatur på destination.

2. Skräddarsy

Skräddarsy din resa med lokala experter

När du valt en exempelresa, kommer du att komma i kontakt med vår lokala expert som är en professionell researrangör i destinationslandet. De lokala experterna arrangerar inte standardresor, utan du rådfrågar, bestämmer och kommer överrens med dem, om vad du vill göra och se. De bor i destinationslandet och känner till varje hörn av sin region, även “off the beaten track”, dvs okända områden och sevärdheter många turister aldrig ser!

3. Spara pengar

Inga mellanhänder

Då du är i direktkontakt med de lokala arrangörerna kan du därför dra nytta av direkta priser. Det innebär en billigare resa för dig, vilket ofta betyder 20% lägre pris, jämfört med det pris du får hos din vanliga resebyrå.

Säkerhet med lokala researrangörer

De lokala researrangörerna är noggrant utvalda. Du kommunicerar direkt med experterna och är själv är ansvarig för din resa. VoyageByMe har under många år haft kunder som rest med de olika researrangörerna och vet på så vis att arrangören är att lita på.

4. Boka

Bokning

Du bokar och betala för resan direkt med din lokala arrangör. Vi garanterar att din betalning görs till pålitliga partners.