Du betalar direkt till din lokala researrangör i samband med din bokning.

Du kan även betala via vårt svenska bankkonto hos oss på Voyage By Me. Då kan extra bankkostnader tillkomma. Vi meddelar innan.

Betalningsvillkor:

-25% i förskottsbetalning vid bokning.

-Slutbetalning 30 dagar innan ankomst till destinationen.

När bokningen är klar få du en faktura med all bankinformation.

Obs! Vid sen bokning, inom 30 dagar före ankomst, måste hela beloppet betalas när bokningen är bekräftad.

———————————————————————————————————————

Tips!

– Glöm inte att se till att du har en bra rese- och olycksfallsförsäkring innan du åker. Det kan vara bra att ha ett printat försäkringbevis med sig om det blir nödvändigt att uppsöka sjukvård eller om olyckan är framme. Du har ofta ett tillräckligt skydd genom din hemförsäkring. Kontrollera ändå vad som gäller vid t ex akut transport hem.

– Kontrollera i god tid om du behöver visum till det land du ska åka till. Se till att ditt pass är giltigt. Till de flesta länder utom Europa gäller 6 månader vid ankomst. Varje land har olika regler, dessa är lätta att hitta om du söker på internet.

– Kontrollera dina vaccinationer och eventuellt behov av malariaprofylax.

Övrigt:

– Vill du ändra något i programmet i sista minuten kan det ske, om möjlighet finns. Det kan dock innebära merkostnader

– Arrangören kan göra ändringar i programmet, pga oförutsedda händelser. Merkostnader i samband med den typen av ändringar sker endast i samförstånd med dig.

– Din lokala researrangör reserverar sig för andra eventuella ändringar, prishöjningar och fullbokningar, som kan förekomma på vissa destinationer, pga landets bokningspolicy eller andra beslut som tas i sista minuten utanför deras kontroll.

Vi på Voyage By Me står till ditt förfogande för att svara på frågor om destinationen, praktiska saker att tänka på innan din resa, samt andra frågor du kan ha.

När du är på din destination finns din lokala reseplanerare till hands för att hjälpa till med att svara på frågor och hjälpa till om det skulle behövas.

Bon Voyage!
Önskar vi på Voyage By Me