Upplev det autentiska Thailand

Matlagningsupplevelse hos en lokal familj i Thonburi

Din upplevelse kommer att börja på ditt hotell i Bangkok när chauffören hämtar dig på morgonen. Du tar då en liten båt i 40 minuter och kryssar längs flodkanalerna till ditt mål.
Du kommer varmt välkomnas av Khun Pip och hennes familj och hon kommer att dela med dig över 20 års erfarenhet av att laga traditionella thailändska rätter.
Du kan till och med sova där en natt eller två. Detta kommer att bli mycket mer än bara en enkel matlagningskurs.

Thanatharee i Ayutthaya

Thanatharee är en gammal rispråm från 40-talet som har omvandlats till en lyxkryssare i Ayutthaya. Dess resor tar dig ut från Bangkok uppför Chao Phraya-floden till de rika jordbruksmarkerna Central Plains där du får se den traditionella livsstilen hos Thailands landsbygdssamhällen och träffa lokalbefolkningen.
Vi erbjuder dig en, två och tre dagars resor. De kommer att innehålla olika dagliga aktiviteter beroende på vilken dag i veckan turen körs. Deltagarna får möjlighet att lära sig om det dagliga livet för jordbruks- och hantverkssamhällen som är utspridda över landskapet.
Träffa lokalbefolkningen, bönderna, hantverkarna och skolbarnen och njut av givande social interaktion och kulturutbyte.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag