Boende i Thailand

Floathouse - Kanchanaburi

På Floathouse River Kwai kan du njuta av den fantastiska naturen i Kanchanaburi på bästa sätt.
Resorten är utvecklad med miljömedvetna resenärer i åtanke.
Den är byggd av lokala material och bemannas huvudsakligen av invånare från lokalsamhället Mon – en etnisk minoritet som har migrerat över gränsen från Myanmar.

Rayavadee i Krabi

På grund av de branta bergen som omger den, är Railey Beach endast tillgänglig för långa båtar.
Rayavadee är ett lyxigt boende vars läge ger dig tillgång till alla tre stränder: Railay East, Railay West och Phranang. De 98 tvåvåningsstugorna och deras fyra villor är vackert belägna bland kokosnötslundar och grön djungel, och blandar element av kolonial och thailändsk design. Bara koppla av i en hängmatta, utforska de lokala öarna eller paddla kajak genom mangroverna.

Na Nirand – Chiang Mai

Na Nirand Resort är byggt runt ett jättestort 100-årigt träd. Resorten har sex bostäder i Lanna-kolonialstil. Det perfekta valet för en romantisk helg i Chiang Mai.

The Legend – Chiang Rai

The Legend – Chiang Rai ligger vid stranden av floden Mae Kok, och erbjuder en autentisk Lanna-atmosfär med blandning av nordthailändska arkitektoniska detaljer, lokalt konstverk och handgjorda vita väggar. Shadyrainträd, lotusdammar och frodig vegetation bidrar ytterligare till den lugna känslan hos denna attraktiva retreat.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag