Möt natur och traditioner i norra Thailand

Lämna Bangkok bakom dig och ta dig upp till det vackra norra Thailand och upplev olika kulturer och de många etniska grupper som bor där. Du besöker Chiang Mai, lär dig om de olika bergsstammarna och får njuta av det idylliska Mae Hong Son.

6 dagar | 5 nätter

Chiang Mai - Chiang Rai - Mae Sai - Chiang Mai - Pai - Mae Hong Son - Chiang Mai

Under denna resan kommer ni att se:

 • Chiang Mai
 • Chiang Rai
 • Chiang Saen
 • Mae Hong Son grottan
Day 1

Chiang Mai

Ankomst till Chiang Mai och transfer till hotellet. Besök på eftermiddagen av Doi Suthep Templet, högt uppe på berget med en spektakulär utsikt.
  Day 2

  Chiang Mai - Chiang Rai

  Avfärd till Thaton. Efter lunch blir det båtfärd på floden Kok, med besök av en by där ett minoritetsfolk bor på vägen. Fortsatt färd med bil till Chiang Rai.
   Day 3

   Mae Sai - Chiang Mai

   Besök av Mae Sai. Fortsätt till den s k "Gyllene Triangeln", med den vackra utsikten över de 3 olika länderna: Laos, Myanmar (f d Burma) och Thailand. Besök de gamla templet i Chiang Sean. Transfer till Chiang Mai med ett litet stopp vid en varm källa.
    Day 4

    Chiang Mai - Pai

    Avfärd till Pai för besök av en by där bergstammen Lisu, bor. Av alla minoritetsgrupper som finns i detta land, är Lisu de den mest utmärkande, med alla sina exotiska ljusa färger på sina traditionella dräkter.
     Day 5

     Pai - Mae Hong Son

     Avresa till Tam Lod, den största grottan i Mae Hong Son. Gå runt där eller åk på en liten bambu flotte. Fortsätt till "Fish Cave National Park", som egentligen inte är en grotta, utan mer ett stenmassiv, med vattendrag, där massor av karpar av en speciell ovanlig typ simmar in och ut ur berget. Fortsätt till Mae Hong Son, "tre dimmors land", och hem för olika etniska grupper, som i huvudsak migrerat från Myanmar. Båttur med besök av en av dessa byar.
      Day

      Marknadsbesök på förmiddagen i Mae Hong Son innan frukost. Besök av 4 vackra tempel. Transfer till Mae Hong Son flygplats.

       Vi anger inga exakta priser eftersom alla våra resor är unika och skräddarsydda

       Cirkapris för denna resa per person:  8,000 :-

       Priset kan variera beroende på val av boende, säsong och valda aktiviteter

       Ingår i resan
       • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

       Ingår ej i resan
       • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

       Upplev det här under din rundtur

       Chiang Mai

       Chiang Rai

       Mae Hong Son grottan