Hej, mitt namn är Charlotta

Vi säljer inga gruppresor, inga charterresor, inga fast avgångar.

Vi säljer BARA skräddarsydda resor!

Vi var först i Skandinavien med att erbjuda dig möjlighet att designa online en prisvärd och personlig resa, skapad tillsammans med en reseexpert som bor i destinationslandet. Fördelen är att få tillgång till de lokala reseexperternas unika kännedom om sitt land, och deras tillgång till de bästa insider-tipsen.

Vi är ingen traditionell reseplattform. Det finns hela tiden en svensktalande personlig rådgivare med under hela processen, för du ska känna dig trygg och få svar på alla frågor som uppkommer. För att garantera extra trygghet, har vi en resegaranti hos Kammarkollegiet. (Se länken här)

Du behöver inte överföra pengar utomlands, du kan betala här i Sverige till ett svenskt konto.

Sist men inte minst, vi är mycket flexibla och kan organisera resan i enlighet med de specifika önskemål du kan tänkas ha. Vi har inga fasta destinationer eller resepaket, bara förslag. Ingen resa blir den andra lik och du bestämmer själv hur du vill lägga upp din resa.

Titta på våra exempelresor för att få lite förslag på vad du kan göra på de olika destinationerna. Vill du göra något riktigt annorlunda klarar vi det med.

Vi har organiserat bl a fjärilsforskning på Sri Lanka, fågelskådning i Kambodja, begravning i Indien, fotoäventyr på Kuba, motorcykel tur i Asien, spirituella sammankomster på Bali, zipline-åkning i Marocko…

Läs mer om oss i resetidningen VAGABOND här

Bon Voyage!

Charlotta Naumann Founder and CEO