Hej, mitt namn är Charlotta

Efter 20 års erfarenhet inom resebranschen, har jag sett hur drastiskt resebranschen har förändrats tack vare internet och skapat detta nya koncept för den moderna resenären.

«Voyage By Me» är först i Skandinavien med att erbjuda dig möjlighet att boka online en prisvärd och personlig resa, skapad tillsammans med en reseexpert som bor i destinationslandet.

Fördelen är att få tillgång till de lokala reseexperternas unika kännedom om sitt land, och deras tillgång till de bästa insider-tipsen.

Du får olika reseförslag, som du alltid får ändra och finjustera.  Under hela processen, finns jag med som din personliga rådgivare.

Eftersom våra reseexperter är speciellt utvalda, erbjuder vi den trygghet som du behöver när du reser med oss. För att garantera extra trygghet, har vi en resegaranti hos Kammarkollegiet.

Se länken här:

Du behöver inte överföra pengar utomlands, du kan betala här i Sverige till ett svenskt konto.

Sist men inte minst, vi är mycket flexibla och kan organisera resan i enlighet med de specifika önskemål du kan tänkas ha.

Titta på våra exempelresor för att få lite förslag på vad du kan göra på de olika destinationerna. Vill du göra något riktigt annorlunda klarar vi det med. Vi har organiserat bl a fjärilsforskning på Sri Lanka, fågelskådning i Kambodja, begravning i Indien, fotoäventyr på Kuba, privat expedition till Sydpolen, motorcyckel tur genom Balkan och Asien, spirituella sammankomster på Bali, zipline-åkning i Marocko…

Läs mer om oss i resetidningen VAGABOND här

Bon Voyage!

Charlotta Naumann Founder and CEO