Vi hittade VoyageByMe via en Googlesökning, och bad först bara om hjälp med boende under de sista dagarna på vår Vietnamresa.

Charlotta och Thu var mycket tillmötesgående och kravlösa och ingav snabbt ett mycket gott förtroende. Det slutade med att vi bad dem designa hela vår resa, vilket vi inte ångrar en sekund. De var extremt flexibla och alla våra önskemål gick att genomföra.

Och själva resan var som ett superlyxigt paradis. Vid flyget, och varje morgon, stod våra proffsiga guider och chaufförer redo i god tid för att på ett personligt sätt visa oss sitt fantastiska land. Vi kände oss 100% trygga med att allt skulle fungera, och allt flöt på väldigt fint. Även på plats gjorde vi några mindre justeringar utan några problem.

Voyage By Mes största styrka visade sig dock när vi drabbades av en oväder och vår båttransport till Phu Quoc inställdes bara någon timme innan vi skulle åka med den. Detta hanterade de med fantastisk bravur. Vi fick sätta oss och ta en fruktmilkshake i lugn och ro medan guiden tillsammans med vår lokala planeringskontakt Thu löste problemet genom att snabbt boka om oss på ett flyg istället. Vi kom fram utan att ens bli försenade, och utan den minsta stress! De hade till och med fixat så att den lokala transporten på ön ändrats till flyget. Alla boenden var av bästa klass, och vi kan lugnt säga att detta var den bästa reseplanering vi någonsin fått!

Vi kan med stolthet rekommendera Voyage By Me till alla som vill ha en avkopplande och välplanerad resa och få ut maximalt av sin semester i vissheten om att bli perfekt omhändertagen i alla lägen, både före och under hela resan. Tack för att ni gjorde vår semester så behaglig, intressant, välplanerad och härlig!