Tack och tack för en fantastisk resa, vi är så nöjda!!

Alla hotell var bra men våra favoriter var Ella Secret, vilket var helt underbart och Mariott Weligama, där vi även blev uppgraderade.

Tharindu vår chaufför var verkligen toppen och anpassade sig efter våra önskemål för programupplägg osv. Det enda lilla jag tänkte på de dagar Tharindu var med oss hela dagen så åt vi lunch tillsammans, vilket var väldigt trevligt, men var inte medveten om att vi skulle bjuda på det, för oss gjorde det ingenting men kan vara bra att veta för framtida resenärer.

Vi hade tänkt att bjuda på en avslutande lunch men eftersom vi åt lunch tillsamman många av dagarna blev det så istället. Program upplägget var toppen och alla aktiviteter var vi väldigt nöjda med, de kanske var lite för bra då vi shoppade en hel del haha! Vår favorit var på kryddstället. Vi var väldigt glada att vi även kunde få åka den fantastiska tågresan, så vackert!

Hemsidan är väldigt enkel att använda pga chatten och ni har även varit snabba på att svara. Jag vill också säga ett extra tack för att den lokala agenten hjälpte oss att hitta ett nytt boende i Yala i sista minuten!

Vi ser fram emot att boka fler resor av er.