Upptäck Sydafrikas natur med hyrbil

Denna fantastiska tur ger dig den bästa möjliga naturupplevelsen i Sydafrika. Du kommer besöka landets främsta nationalparker med mängder av både kända och mindre kända växt- och djurarter, liksom Taffelberget, Cape Peninsula, Sautpansberg, Mapungubwe, natursköna Panorama Route och mycket mycket mer.

Kombinera Kruger och Kapstaden

Från det rika djurlivet i Kruger nationalpark till livliga Kapstaden i sydväst, från det färgstarka folket i Swaziland till den stolta zulukulturen… På denna mångsidiga tur har vi kombinerat en mängd olika rika och spännande kulturer med en mångfald av vilda djur och naturupplevelser för att ge dig det allra bästa av Sydafrika.

Kör själv till Kruger Nationalpark

På denna fascinerande tur får du möta en lång rad olika kulturer och njuta av bedårande vacker flora och fauna. Du kommer att få chansen att upptäcka de urbana kulturerna i Soweto, Panorama Route och landets flaggskepp Kruger nationalpark. Därefter kommer du att upptäcka färgglada Swaziland, det vackra bergsriket Lesotho och lära känna den stolta […]

Namibias Höjdpunkter

Upptäck Namibias största attraktioner, inklusive huvudstaden Windhoek, Sossusleis sanddyner, Etosha nationalpark, Damaraland och Swakopmund. Du får också möta två urgamla namibiska kulturer – vi besöker en Himbaby och får en guidad vandringstur med en Bushman.

Namibia på 7 dagar

Upplev det bästa av Namibias natur och landets vackra ökenlandskap på bara en vecka. Åk på häftiga safarin i Etosha nationalpark, möt ökenelefanter i den torra flodbädden av Huab river och bestig de mäktiga sanddynerna vid Sossuslei…

Afrikanska Skatter

Här får du uppleva några av Namibias främsta skatter, inklusive huvudstaden Windhoek, mäktiga Sesriem Canyon, Swakopmund – landets främsta semestermål, Twywelfontein engravings och Etosha nationalpark. Dessutom får du se de världsberömda Victoriafallen.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag