Strand, kultur och djurliv

Här får du möjlighet att upptäcka de bästa stränderna i Goa, kyrkor och nationalparken Ranthambores djurliv. Du upplever en tigersafari, får koppla av i Goa och upptäcka Delhi, du hinner även med Indiens historiska regioner i Agra och Jaipur, som är världskända för sina monument, historia och rika kultur.

Få personlig service med en svensk rådgivare. En annorlunda resa till Indien endast gjord för dig.

9 dagar | 8 nätter

Delhi - Agra - Ranthambhore - Jaipur - Goa

Under denna resan kommer ni att se:

 • Taj Mahal
 • Amber fortet i Jaipur
 • Ranthambore national park
 • Gamla Delhi
 • Goa
Day 1

Delhi

Efter ankomst till Delhis internationella flygplats är det dags att besöka några av sevärdheterna i staden, med bl a Humayun graven, Jama Masjid (Indiens största moské), Qutb Minar (Indiens högsta stenminareten), Lotus-templet och Raj Ghat. Du får också uppleva en rickshawtur genom den livliga basaren i Chandni Chowk och kryddmarknaden Khari Baoli.
  Day 2

  Delhi - Agra

  Avfärd till Agra. Under dagen besöker du Agra Fortet. Vidare blir det besök av det mest mytomspunna kärleksmonumenet i världen: Taj Mahal. Vid solnedgången, blir denna magnifika byggnad magisk!
   Day 3

   Agra - Ranthambore

   Tidigt besök av Taj Mahal för att se det i ett annat ljus. Efter frukost, blir det avfärd till Ranthambore national park. Du hinner kanske med en djungelsafari i parken innan natten faller på.
    Day 4

    Ranthambhore

    Du hinner med både en tidig morgon- och eftermiddagssafari. Höjdpunkten är förstås de majestätiska tigrarna, som denna Nationalpark erbjuder. Men det finns även en mängder andra djur som fascinerar här.
     Day 5

     Ranthambhore - Jaipur

     Avfärd till Jaipur efter incheckning på hotellet får du vila lite under resten av dagen. På kvällen kan du besöka de berömda basarerna i den muromgärdade staden.
     Jaipur har några mycket bra kulturföreställningar/evenemang, under vintermånaderna. Vi hjälper gärna till att boka något evenemang som kan intressera dig, när du är här. Säg bara till så återkommer vi med säsongens program.
      Day 6

      Jaipur

      Det blir en tidig, andlig start under morgonen med besök av Govind Dev Ji-templet (till Lord Krishnas ära) där du får uppleva stämningen och höra bönerna, och besök av stadens spännande gamla kvarter.
      Senare blir det en guidad tur av Amber Fortet, som är en fascinerande blandning av hinduisk och muslimsk arkitektur. Palatset byggdes på 1600-talet av Raja Man Singh i röd sandsten och vit marmor. Du besöker bl a Jai Mandir, Sheesh Mahal, Sukh Niwas, Ganesh Pol och Temple of Kali. Det blir även en tur på elefantrygg för att besöka komplexet.
      Du hinner med en stadsrundtur i Jaipur, som byggdes av Maharaja Jai ​​Singh (en astronom) för 260 år sedan, där du besöker Maharajans stadspalats, observatoriet, The Ram Niwas trädgård, Hawa Mahal eller det kända Palace of vind- Vindarnas palats (byggd av Maharaja Sawai Pratap Singh 1799).
       Day 7

       Jaipur - Goa

       Avfärd med flyg till Goa.
       Resten av dagen är fri för avkoppling.
        Day 8

        Goa

        Fri dag. Njut av stränderna, havet och stämningen.
         Day 9

         Goa

         Fri dag. På kvällen blir det transfer till Goas flygplats för hemfärd.

          Vi anger inga exakta priser eftersom alla våra resor är unika och skräddarsydda

          Cirka pris för denna resa per person: 13,500:-

          Priset kan variera beroende på val av boende, säsong och valda aktiviteter

          Ingår i resan
          • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

          Ingår ej i resan
          • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

          Upplev det här under din rundtur

          Goa

          Taj Mahal

          Röda Fortet i Delhi

          Amber Fortet i Jaipur

          Ranthambore national park.