Ett annat Indien

Svinga dig fram vid ett kunglig fort

Äventyrsutbudet är hisnande i Rajasthan och vi är säkra på att du kommer att vara intresserad av att prova på aktiviteter som ziplining och flying fox här. Det finns två platser där du kan njuta av dessa aktiviteter. Den ena är vid Mehrangarh Fort i Jodhpur och den andra vid Neemrana Fort, som ligger nära Delhi. Njut av den fantastiska utsikten över Chokelao Garden och Rani Ser Lake medan du ”ziplinar” i Mehrangarh Fort.

Cykla längs Jaipurs kungliga gator

En av de underbaraste upplevelserna i Rajasthan är att cykla runt i staden Jaipur. Det finns många operatörer som skräddarsyr speciella cykelrundturer i Rajasthan och tro oss, om du vill uppleva det verkliga Jaipur så finns det inget bättre sätt än att ta dig fram på cykel. Välkommen på en tur som firar andan hos landet och dess folk. En resa som omsluter dig varsamt med sevärdheter, historiska monument, en fantastisk rosa stad liksom dofter och smaker av rika kulturella traditioner.

Cykelsafari på landet - Cykla genom byarna nära Jaipur, Rajasthan

Njut av och beundra landskapet på två hjul med en blandning av allt som Indien har att erbjuda till en resenär. De mäktiga forten, majestätiska palats och bybor som visar dig sina färgstarka traditioner. Landsbygdens melankoli förhöjs när sjön kommer till liv med solnedgångens härlighet. Att gå in i detta “kungliga” tillstånd på en cykel är en spännande resa…

Drakflygning i Rajasthan

Rajasthan är en plats med kutym och tradition. Folket i Rajasthan följer sina förfäder och behåller livsstilen från flera generationer. Drakflygning är en av deras allra viktigaste traditioner. De flyger kite vid flera tillfällen och speciellt i samband med Makar Sankranti. Drakflygning i Rajasthan är en fantastisk aktivitet som även du kan prova på. Dessutom hålls den internationella kitefestivalen i Jaipur under 3 dagar i januari.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag