Costa Rica på ett annat sätt

Middag i ett djungelträd

Vad är det som säger att romantik och äventyr inte kan kombineras? Här kan du avnjuta en god gourmetmiddag med din kärlek så avskilt det kan bli: några meter från marken, uppe i ett träd mitt i tropisk skog! Hur kommer man dit? Med zip-line såklart!

Autentisk tur till en kaffeplantage

Vi kan verkligen rekommendera en tur till den lilla staden Santa Maria de Dota, belägen i bergen i den spektakulära Dotadalen, för att träffa medlemmarna i ett lokalt kaffeodlarkooperativ. De tar dig runt sina plantager och berättar allt om det hantverksmässiga sättet att producera kaffe, i harmoni med miljön. Efter en god middag som delas med dina värdar kommer du att tillbringa natten i hemmet hos en av de lokala familjerna. Nästa dag kommer dina värdar att ta dig med på en promenad i bergen, så att du kan njuta av den fantastiska naturen i Dotadalen innan du beger dig tillbaka till verkligheten!

Karibisk matlagningskurs i ett karibiskt hem

Costa Ricas karibiska kust är känd för att ha det mest utsökta köket i landet. Och vad är bättre än att lära dig att laga de bästa karibiska rätterna med en riktig karibisk lokalfamilj, i ett riktigt karibiskt hem! Kokos, panamansk chili och ingefära är några ingredienser du kommer lära dig att behärska. Du kommer att dela en utsökt måltid med dina egna skapelser runt ett bord med dina värdar och gå därifrån med alla ess i rockärmen för att imponera på dina vänner och familj därhemma med dina nya karibiska matlagningskunskaper!

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag