Jag är imponerad över hur väl allt funkade när det gäller planering och genomförande! Chaufförer och guider som alltid fanns på plats. Och när vi hade frågor fick vi snabba svar via WhatsApp.

Chaufförer alltid väldigt punktliga. Vi hade ju framförallt chauffören Bhagwan i Delhi och Gyllene Triangeln. Han var fantastiskt trevlig, punktlig och skötte kontakten med de olika guiderna galant. Han guidade även själv lite spontant under bilresorna 🙂

Guider alltid väldigt ambitiösa och pålästa.

Rundturen Gyllene triangeln blev lite för intensiv så vi avbokade några utflykter.

Jeep-safarin var en besvikelse. Det fanns olika territorier och vi hade oturen (förstod vi sen) att hamna i territorium nummer 7 (tror jag det var)) som varken hade djur eller någon särskild natur att titta på. Turen var dessutom fruktansvärt skumpig (och då är vi ganska tåliga). Vi bestämde oss därför att inte följa med på eftermiddagsturen. Vi hörde dock från andra på kvällen att några av turerna hade varit riktigt bra. Hade också hoppats på en kort introduktion till djurlivet och nationalparken, men inget sådant blev det.

Hotellen över lag väldigt bra. Hotellet i Agra (Taj Gateway) hade en restaurang som höll lägre standard än övriga hotell.

Så som du förstår av ovan så är vi väldigt nöjda med vår resa!