Boende på Sri Lanka

98 Acres Resort & Spa, Ella

I Ella inbäddat mitt i en teplantage som sträcker sig över 98 acres, finner du denna plats som har utformats för att smälta in perfekt med omgivningen. Utsikten över bergen är fantastisk och det finns inget bättre än att ta en kopp te på din balkong samtidigt som du tar in vyerna. I designen har de också fått maximal användning av återvunnet material såsom kasserade järnvägsslipers och grov granit. De stenbelagda väggarna bidrar ytterligare till den rustika skönheten.

Gal Oya Lodge

Gal Oya är en oupptäckt skatt i Sri Lanka. En nationalpark omgiven av vatten och öar. Det är rustikt men det har allt du behöver – perfekt placerad logi, ett utmärkt team av lokala guider och bland den bästa maten som finns i landet. Något intressant är att det saknas mobiltäckning, vilket är en riktig lyx i denna moderna tid. Bungalowsen är till största del gjorda av trä, vilket ger en fin balans med naturen. Gal Oya Lodge är engagerat i att vara en ekologisk lodge som har en positiv inverkan på vilda djur i denna avlägsna region och deras naturforskare utför ett viktigt arbete för att bevara arterna i området.

Tebungalowresort

Mitt i det frodiga telandet runt Dick Oya finner du världens första tebungalowresort tillhörande den lyxiga kedjan R&C. Stället erbjuder en all-inclusive upplevelse; detta är ikonen för Sri Lanka när det kommer till att sätta standarden för lyxiga bungalows. Medan maten är helt fantastisk är det helt galet inspirerande att gå runt tefälten med den bedårande utsikten.

Saraii Village, Weerawila

I Weerawila, inte långt från Yala, ligger Saraii Village – ett rustikt paradis som ger en inblick i dagens lantliga livsstil. De väl utformade logierna varierar från Mud Chalets till Tree Houses. De utför också en rad trevliga utflykter som keramiktillverkning med lokalbefolkningen, lunch på en bondgård, fiske på sjön med påföljande tillagning av din fångst, frukost på sjön… ja allt som ingår i lokalbefolkningens vardag. Det här är den perfekta platsen att fly den trista vardagen och gå in i fantasins värld där du lever vilt och bekymmersfritt omgiven av naturen.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag