Smekmånad på Bali

Känd som “Island of the Gods” och stolt över sitt fantastiska landskap och ändlösa stränder, är Bali en idyllisk romantisk smekmånadsdestination och erbjuder enastående värde för pengarna. Med ett urval från familjeägda hotel till imponerande lyxhotell, finns det något för alla smaker. Detta är en destination fylld med varma, vänliga människor som hälsar dig med ett leende och välkomnar dig med öppna armar till sitt vackra hem i Indiska oceanen

10 dagar | 9 nätter

Denpasar - Ubud - Jimbaran - Denpasar

Under denna resan kommer ni att se:

 • Denpasar
 • Ubud
 • Jimbaran
Day 1

Denpasar - Ubud

Er Balinesiska smekmånad börjar med en transfer från Denpasars flygplats till Ubud, öns konstnärliga och kulturella huvudstad.
Slappna av och fräscha upp på hotellet innan ni beger er in till stan för en läcker välkomstmiddag på en romantisk restaurang.
  Day 2

  Ubud

  Börja dagen med en promenad genom risfälten där en privat, gourmetfrukost serveras.
  Låt dagen utvecklas som ni vill, utforska Ubud på egen hand innan ni hänger er åt en särskild parmassage på ett av öns bästa spa.

  En speciell kvällsutflykt tar er till en lokal by för en traditionell dansföreställning med efterföljande middag väl tillbaks i stan.
   Day 3

   Ubud

   Idag får ni en verklig smak av den lokala kulturen, traditioner och livsstil, med vår heldags utflykt: "balinese experience". Ta emot en välsignelse från en präst, träffa en astrolog, för att diskutera ert liv, umgås med lokala träsnidare och kockar för att få insikt om den Balinesiska livsstilen. En perfekt dag för ett nyblivet par.
    Day 4

    Ubud

    Idag upptäcker ni Bali på ett av de mest unika sätt: i en VW 181 cabriolet och en professionell guide vid er sida. Ni kör igenom små byar och fantastiska landskap, stannar för bilder, och besöker traditionella byar, avlägsna tempel och vulkaniska sjöar.

    Fortsättning av resan som på förmiddagen
     Day 5

     Ubud - Jimbaran

     Mot kusten i dag, genom natursköna vägar. Besök av det berömda Besakih templet, ät bland risfälten och upptäck byar innan vi når kusten. Innan ni kommer till hotellet, tar vi er till en av Balis mest spektakulära stränder, skådeplatsen för filmen "Eat, Pray, Love", för att slappna av och ta ett dopp.
      Day 6

      Jimbaran

      Njut av en fri dag vid stranden
       Day 7

       Jimbaran

       Spendera dagen med att utforska den sydvästra kusten av ön från dolda vikar och azurblå vatten till exklusiva barer vid stranden och majestätiska tempel. Vid solnedgången, bevittnar ni en fascinerande föreställning av kecakdans på en klippa vid Uluwatu templet innan ni går till stranden för en middag med levande ljus.
        Day 8

        Jimbaran

        Chica boutiquer och fantastiska kaféer, spendera morgonen med att utforska det trendiga området Seminyak. Ät på Metis, en populär restaurang bland de trendiga balineserna, innan ni återvänder till hotellet för en fri eftermiddag.
         Day 9

         Jimbaran

         Slappna av och njut av den vackra södra stranden i dag eller kanske ta en härlig spa-behandling. För er sista kväll på Bali, ta en romantisk middagskryssning som avgår när solen går ner och njut av mat och dans under stjärnhimlen
          Day 10

          Jimbaran - Denpasar

          Fri morgon tills det är dags för transfer till Denpasar International Airport för avresa.

           Vi anger inga exakta priser eftersom alla våra resor är unika och skräddarsydda

           Cirkapris för denna resa per person:  10,600:-

           Priset kan variera beroende på val av boende, säsong och valda aktiviteter

           Ingår i resan
           • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

           Ingår ej i resan
           • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

           Upplev det här under din rundtur

           Ubud

           Jimbaran