Boende i Norra Indien

VANYA TREE HOUSE

Vanya är mer än bara ett trädhus, det är en upplevelse som uppmanar dig att kasta de bördor som åläggs dig av modern civilisation och att gå tillbaka till dina sanna rötter. De rötter som Moder Natur gav oss och genom denna erfarenhet kommer du att förstå hur hennes rötter håller oss välnärda och självtillräckliga.

Vanyateamet har satsat allt på att ge gästerna känslan av det ursprungliga sättet att leva. Varje aspekt av Vanyaupplevelsen är utformad för att utveckla en djupare uppskattning och respekt för jorden och dess miljö. Vanya är en upplevelse som är väldigt annorlunda jämfört med de typiska trädhusen du är van att se.

Det är mer än bara ett trädhus; det är ett sätt att leva. Det är genom en sådan upplevelse som sanna naturälskare som du kommer att hitta en djupare kontakt och en känsla av att tillhöra denna jord som vi bebor.

KURJA CAMP & RESORT

Vi är säkra på att din vistelse på Kurja Resort kommer att bli en av de finaste minnena på din Khichantur. Kurja är en plats där sinnet, kroppen och själen fylls på med den varma energin i wellness. Här kombineras en frodig atmosfär med välkomnande mänsklig touch för att föryngra dina 5 sinnen.

Khichan är världsberömt för sina jungfrutranor. Fåglarna vistas i Khichan under vintersäsongen oktober till mars. Det är det bästa stället i Indien att se dessa vackra tranor. Fåglarna migrerar hit från den mongoliska stäppen. Bästa tiden för att skåda dessa fåglar är mellan klockan 6 och 9 på morgonen vid fågelutsikten som ligger endast 50 m från Kurja Resort.

NEEMRANA FORT PALACE

Medan de flesta anrika resorter i närheten av Delhi är födda med historiens skönhet och skatter, erbjuder de en livlig plats för magiska weekendresor, fest, firande och konferenser. Detta hotell från 1400-talet är bland de populäraste resorterna nära Delhi för weekends och är idealiskt för att uppfinna ditt eget förflutna på historiens drömplats. Sju palatsvingar byggda över 14 nivåer på en kulle gör Neemrana Fort Palace till en av de mest unika resorterna nära Delhi!

Hängande trädgårdar, två pooler för att simma ut till horisonten, ett ayurvediskt spa och Indiens första zipline är bara ett axplock av det fantastiska utbudet du finner här!

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag