Boende i Namibia

Tälta i elefanternas land

Bo komfortabelt i en av tio rymliga “tältsviter” längs elefanternas migrationsvägar. Smakfullt inredda med naturliga färger som framkallar en mild balans av lugn såväl som en känsla av storhet och rikedom. Anläggningens hjärta är det majestätiska utsiktsdäcket där du intar utsökta lokala rätter under bar himmel med fantastisk vy över floden nedanför – ofta lekplats åt stora hjordar av elefanter och bufflar.

Området bjuder på ett stort utbud av häftiga aktiviteter såsom guidade safariturer, vandringsturer, båtkryssningar samt intressanta möten med lokalbefolkningen och deras kultur.

Bo på en ranch i Kalahari

Nästa favorit är ett lodgeboende som ligger på kanten av södra Kalahari i savann med träd och buskar och stora röda sanddyner. Atmosfären är sann “spirit of Africa”, tillsammans med service, levererad med känsla och charm, i en otroligt lyxig miljö, vilket ger utmärkt värde och oförglömliga minnen för den kräsne resenären. I närområdet erbjuds spännande safariturer, utfodring av geparder och vandringsturer med bushmens.

Lodgeboende i Namibiaöknen

Vid den natursköna Swakopfloden erbjuder vi ett lodgeboende med utsikt över ett stort och sensuellt ökenlandskap. Dess spektakulära läge ger lugn och ro långt ifrån den livliga staden. De lyxiga bungalowerna med sin kreativa atmosfär och den vänliga personalen kommer att ge dig en minnesvärd vistelse. Här kan du åka fyrhjuling i sanddynerna, utforska den närliggande hamnen – en av de mest natursköna platserna längs kusten, åka på delfin- och sälsafari, eller prova på sandboarding, sky diving och kajakpaddling.

Campa på sanddynerna

Campa på sanddyner med utsikt över det spektakulära landskapet i Namibiaöknen. Du erbjuds spänningen att vara ute i öknen men samtidigt bo bekvämt med mjuk säng och varm dusch. Ta en drink medan solen dränker landskapet i guld. Solnedgången följs av en utsökt middag under den stjärnklara himlen. Det är ett miljövänligt camp där noggrann övervägning har gjorts i konstruktionen för att säkerställa att det lämnar ett minimalt avtryck. Du kan ta guidade turer för att utforska de imponerande sanddynerna.

Lodgeboende i Sorris Sorris

Vår sista favorit ligger i Sorris Sorris med utsikt över Ugabfloden och Brandberg Massif. Här kombineras minimalistisk skandinavisk stil med lyxig komfort. Bland aktiviteterna finner du guidade promenader och natursköna utflykter i Brandbergområdet med chansen att se elefanter i Ugabfloden, kulturell upplevelse av Sorris Sorris, guidade turer till Brandberg Massif och luftballongfärd över Damaralands bedårande landskap.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag