Boende i Marocko

Merzouga Luxury Desert Camp

Merzouga Luxury Desert Camp kräver inte mycket av dig, utan du är här för att slappna av och titta på de ständigt föränderliga färgerna i öknen.

Beläget i de tysta och idylliska sanddynerna i Erg Chebbi, erbjuder detta fantastiska ökenläger en minnesvärd semester. Tältcampen ligger en och en halv timme från Erfoud och har tio rymliga lyxtält med all bekvämlighet du behöver. Här upplever du en tystnad som du inte trodde var möjlig. Njut av den vackra stjärnhimmeln på kvällen och den fascinerande soluppgången på morgonen. Gör en tur på kamel på toppen av en dyn. Din ökenupplevelse innehåller en äkta marockansk middag under stjärnorna och frukost på morgonen. Koppla bort från vardagslivet under en dag eller två och njut av den lyxiga atmosfären. Vandra i en av världens mest förtrollande och mytomspunna öken – Sahara.

Erg lihoudi, Marocko Desert Nomad Camp

I Erg lihoudi, Marocko Desert Nomad Camp i M’hamid kan du fördjupa dig i nomadernas autentiska värld med deras traditionella kultur och sätt att leva. För den som alltid drömt om att uppleva och få en orginell ökenupplevelse är det här lägret för dig! Beläget nära M’hamid, får du tillfälle att uppleva oförglömliga stunder, fjärran från stadens intensitet.

Torza ökenläger i Erg Chigaga

I Torza-ökenläger i Erg Chigaga hittar du ett stort tält med restaurang och lounge. Tältet är vackert inrett med traditionella marockanska möbler. Torza Confort lägret består av tolv fullt utrustade tält, med bekväma sängar, eget badrum med toalett och varma duschar och el via solpaneler. Varje tält har en privat terrass med fantastisk utsikt över de stora sanddynerna i Sahara-öknen.

Det utmärkta köket arrangerar läckra marockanska måltider, som serveras i ökenrestaurangen. Här kan du prova på olika aktiviteter och utflykter t ex kamelturer, sandboard, besök hos en nomadstam, besök i oas och yogakurser.

Erg Chigaga Luxury Desert Camp

I lyxläget i öknen Erg Chigaga kopplar du av med ett glas champagne och kanske provar på att röka den traditionella marockanska shishan (vattenpipan), samtidigt som du njuter av den vackra öknen som ligger framför dig.

Här finns tolv fullt utrustade lyxtält. Varje tält har en privat terrass med fantastisk utsikt över de stora sanddynerna i Sahara-öknen.

En utsökt traditionell marockansk middag väntar, skapad av lägerets lokala kock. Njut av din middag i ett av lyxtälten, eller ät ute under den vackra ökenhimmeln. En underbar upplevelse som du minns för resten av livet.

Här finns även aktiviteter och utflykter, inklusive kameltur och matlagningskurs.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag