Boende i Indonesien

Wapa Di Ume

Du hittar denna fantastiska 4 * boutique-resort bara 5 minuter från Ubuds centrum Här kan du vila ut efter Balis och Ubuds intensiva liv och rörelse, mitt bland risfälten och vajande palmer. Total avkoppling garanterad.

Puri Taman Sari

Hotellet ägs av en medlem av den kungliga familjen Mengwi, en av Balís högsta och äldsta kungafamilj. Detta traditionella balinesiska område, ligger i en by, inbäddat bland skuggiga kokosnötlundar, omgivna av risfält, med tre floder som löper genom. Detta är din chans att se Bali som om det vore på 1920-talet. Upplev hur balineserna ber, lever, lagar mat och äter tillvardags.

Plataran Borobudur

Plataran Borobudur Resort omges av grönskande teakskogar och tar gästerna till en annan tid och plats, där dagarna försiktigt utvecklas mot bakgrund av det magnifika Borobudur-templet, världens största buddistiska tempel och de pittoreska Bergen Menoreh.

Kura Kura Resort

Beläget mellan Java och Borneo, och fortfarande ganska okänd, är skärgården Karimunjawa en “national marinpark”, bestående av 27 öar. På den fantastiska ön Kura Kura, befinner du dig mitt i skärgården, vilket ger dig möjlighet att besöka och njuta av de omgivande öarnas sällsynta skönhet med sina orörda, vita stränder, kantade med palmer och det fantastiskt turkosa havet.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag