Boende i Colombia

LA QUINTA HACIENDA AND HOT SPRINGS

Denna spektakulära hacienda ligger i hjärtat av kaffegionen. Att bara säga att den endast kan nås på hästrygg hjälper till att föreställa sig den specialla miljö man kommer att befinna sig i. Den har sin egen varma källa som värmer upp poolen och hela vattensystemet i anläggningen. Från huset njuter du av en fantastisk utsikt på de närliggande vattenfallen och vackra landskap. Här får du uppleva de varma källorna, ridning, vandring i molnskogen, fågelskådning … Hacienda La Quinta är en privilegierad plats för ekologisk turism, vila, meditation och äventyr.

CASA GALAVANTA

Föreställ dig en trälodge, som ligger i mitt i bergen Sierra Nevada de Santa Marta, där den engelsktalande värden – en natur- och vandringspecialist, en professionell kock som specialiserat sig på att använda lokala ekologiska ingredienser, tar emot dig. Välkommen till Casa Galavanta! Denna lodge har utformats för att erbjuda den största komfortnivån samtidigt som den bevarar sin naturliga miljö och minimerar miljöpåverkan. Detta är landsbygdslyx sett från sin bästa sida.

CASA TAYRONA

5 minuter från Tayrona National Park ligger detta vackra hus, långt från stadens brus och stress. Du väljer om du vill stanna vid poolen med den vackra utsikten över stranden eller vandra i nationalparken. Det är ett måste för den ekologiskt orienterade turisten som besöker Colombia!

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag