Kombinera paradisstränder och kultur i Vietnam

Vietnam är inte bara underbara stränder. När du är här, passa på och besök södra och centrala Vietnam, som har så många sevärdheter och intressant historia, både gammal och ny. Du hinner med en minikryssning, och får uppleva natur och uppleva den lokala befolkningens vardagsliv. Den vackra paradisön Phu Quoc är Vietnams största ö, här […]

Bergen i Vietnam med kryssning i Halongbukten

Du får uppleva de vackraste regionerna i nordvästra Vietnam, de gröna dalarna i Sapa och regionerna kring Dien Bien Phu. Du korsar små byar bebodda av etniska minoritetsgrupper och upplever deras uråldriga traditioner. Upplev en magisk kryssning på en klassisk djonk, bland tusentals öar i den berömda Halong-bukten.

Vietnam Golfpaket

Denna golfresa till Vietnam passar såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Du spelar på några av landets bästa golfbanor samtidigt som du har gott om tid att fördjupa dig i landets spännande kultur och historia. Möjlighet till specifikt program för besök och aktiviteter för icke golfspelare medföljande  (dessa aktiviter är inte inkluderade i detta förslag).

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag