Turkosa stränder i Port Blair

Gör en kort rundtur på ön Port Blair och njut av några lugna och romantiska dagar. Upptäck de vackra stränderna och det turkosa havet som omger Port Blair.

5 dagar | 4 nätter

Port Blair

Under denna resan kommer ni att se:

 • Port Blair
 • Corbyns Cove Beach
 • Cellular Jail
 • Ross Island
 • Havelock Island
Day 1

Port Blair

Vid ankomst och efter incheckning på hotellet, startar du med ett besök vid Corbyns Cove Beach, en pittoresk, kokos- och palmkantad strand ca 7 km från Port Blair. Besök av det välkända fängelset, Cellular Jail, en vallfärdsort för alla frihetsälskande människor. Här får du lära dig om historien om den heroiska frihetskampen, i en ljus- och ljudshow. Njut, sen, av det turkosa havet och de vita stränderna....
  Day 2

  Port Blair

  Besök på North Bay Island, följt av Ross Island, den forna huvudstaden Port Blair under den brittiska regimen. Ön rymmer för närvarande ruinerna av gamla byggnader som chefs kommissionärens hus, regeringshuset, kyrkan, bageri, kyrkogården, etc.
   Day 3

   Port Blair

   Tidig avresa till Havelock Island (54km från Port Blair) med båtfärja. Njut av din eftermiddag på den världsberömda Radha Nagar stranden till sena eftermiddagen, ta färjan tillbaka till Port Blair.
    Day 4

    Port Blair

    Dag för en rundtur i och runt staden. Du får se Fishery Museum (Aquarium) som uppvisar unika arter av marint liv. Du besöker Science Centre, Gandhi Park och ett antropologiskt museum, med arkefakter och som beskriver de olika folkstammarna. Vidare besök på Sjöfartsmuseet (Samudrika), vilket ger en god inblick i öarnas historia, snäckor, koraller, marina liv, geografi och arkeologi. Du avslutar dagen med ett besök till Chatham Saw Mill, ett av de äldsta och största sågverk i världen. Kvällen är fri för shopping och egna upptäckter.
     Day 5

     Port Blair

     Avfärd från Port Blair.

      Vi anger inga exakta priser eftersom alla våra resor är unika och skräddarsydda

      Cirka pris för denna resa per person: 7,500:-

      Priset kan variera beroende på val av boende, säsong och valda aktiviteter

       

      Ingår i resan
      • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

      Ingår ej i resan
      • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

      Upplev det här under din rundtur

      Port Blair

      Corbyns Cove Beach

      Havelock Island