Upplev det genuina Vietnam

MÖT LOKALBEFOLKNINGEN FÖR ATT UTFORSKA DEN TRADITIONELLA KULTUREN I VIETNAM

Här får man möjlighet att träffa lokalbefolkningen, nämligen fru Lams familj i byn Bat Trang, prata om deras enkla vardag och lär känna det vietnamesiska språket. De kommer att välkomna dig med vietnamesiskt te och jordnötter, berätta historier om sina liv, sin familj och byns historia. Senare lagar man lunch / middag tillsammans med dem i deras gamla hus.

BESÖK LANTMARKNADEN FÖR ATT TA DEL AV DEN TRADITIONELLA KULTUREN I VIETNAM

Det är en fantastisk upplevelse att få besöka lantmarknaden och träffa lokalborna i Tam Hong och lära känna deras enkla liv. Senare köper man något att laga till lunch med värden, nämligen Mr Trinh Trang i hans hus. De välkomnar sina gäster glatt för att äta lunch tillsammans med dem medan de berättar om sina liv, sin familj och byns historia.

AUTENTISK CYKELTUR I HO CHI MINH

Här får man chansen att bli en del av livet och rörelsen längs gatorna i Ho Chi Minh på cykel och se mycket mer än man skulle kunna på egen hand. Detta är det bästa sättet att se de flesta av stadens höjdpunkter inom 3 timmar.

Man upplever det lokala livet på nära håll med paus för att njuta av god mat. Känner trängseln och rörelsen av gatuförsäljare som säljer en blandning av örter för traditionell medicin. Ringlar fram längs små gränder och passerar många små intressanta familjedrivna butiker.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag