Spännande upplevelser i Myanmar

Eco-resort i Merguiarkipelagen

Att spendera några dagar på en av öarna är förmodligen det bästa sättet att upptäcka en av de största orörda skärgårdarna i Sydostasien. Ett slags Jurassic Park omgivet av de vackraste stränderna man kan tänka sig. En mycket exklusiv upplevelse full av ovanliga aktiviteter. Ett äventyr som inte kan beskrivas, det måste upplevas.

Ballongtur över Bagan

En fantastisk upplevelse man inte glömmer i första taget, full av otroliga stunder och unik utsikt över Bagans häpnadsväckande arkeologiska plats. Mer än 2200 tempel prydde Bagans slätter, omgivna av den enorma Ayeyarwaddyfloden och alla slags plantager och risfält. De flesta hävdar att detta är det bästa sättet att uppleva en soluppgång i hela världen.

Cykla i Myanmar - Utforska Bagan

Ett bra sätt att upptäcka ett land är att cykla och Myanmar har några spektakulära rutter att välja mellan. Dessa cykelturer är utformade att erbjuda den bästa upplevelsen från sadeln. Oavsett om det är en enkel dagstur runt templen i Bagan, en tur för att utforska Inlesjön eller en utmanande tripp i bergsområdena. Här finns rutter för alla smaker och prestationsnivåer!

Green Hill Elefantreservat - I Kalaw, nära Inlesjön – eller i Ngapali Beach

För att komma verkligt nära dessa majestätiska djur kan man att göra ett besök i Green Hill eller ta en härlig flodresa i Ngapali Beach. Med ett starkt fokus på miljö och utbildning är syftet INTE att rida elefanterna, utan att lära sig hur de tas om hand. Här får man chansen att hjälpa till med de dagliga sysslorna, såsom att mata och bada dessa underbara djur och lära sig om de bevarandeprojekt som pågår.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag