Hej Charlotta,

Då har vi varit hemma i en halv vecka och intrycken börjar lägga sig. Det var en fantastisk resa så först tack för att du hjälpte till att göra den möjlig. Kombinationen av verkligt bra hotell med att resa runt och se olika platser har passat oss väldigt väl och tjänade även att göra barnen mer bekväma mellan upplevelserna. I stort var vårt upplägg utmärkt.

Vi kunde ha hoppat över Poovar, då det blev lite mycket hoppande mellan olika hotell sista delen men det är finlir. De guider som var bokade har varit riktigt bra, engagerade och kunniga. Allra bäst på hela resan var Munnar. Vi gick en guidad tur upp på ett av bergen med en jätteduktig guide. Det var resans höjdpunkt för både vuxna och barn. Transporterna mellan de olika planerna har fungerat utmärkt. Teena hade bokat en väldigt duktig chauffeur, Santosh, som var supertrevlig, punktlig och skicklig i trafiken. De enda utvecklingsdelarna som vi kan ge feedback på är: Vi hade uppskattat en guide första utflyktsdagen i Varkala. Det hade gjort upplevelsen rikare. Nu var vi inte riktigt redo för vad vi skulle komma att uppleva. (vilket iofs var ganska intressant i sig)

Nå, i stort när vi oerhört nöjda med resan. Så igen, stort tack för att du var snabb på bollen i somrar och möjliggjorde resan trots att vi var ganska sent på det. Vi kommer att ge dig goda rekommendationer om vi har vänner dom funderar på att ge sig ut och göra liknande resor. Med vänlig hälsning Klas