Hej Charlotta. Precis som jag berättade för Phillipe när han besökte oss på hotellet sista kvällen så har vi haft en fantastisk resa.

Vi är mycket nöjda med all service vi fått från dig och från Phillipe. Våra guider och chaufförer har varit till full belåtenhet. Vill speciellt nämna Fano vår kombinerade guide och chaufför i Antananarivo samt Aldo från Nosy Be original som var vår guide 4 dagar på Nosy Be. Vårt program var precis så omväxlande som vi vill ha det. Det enda klagomål vi har som vi också framförde till Phillipe var att skippern och kocken på vår kryssning inte pratade engelska vilket ibland var lite komplicerat samt att vi hade uppskattat att få mer information. Vi har fått väldigt fin service och alla har varit väldigt måna om att vi skulle ha det bra. Guiderna har varit mycket kunniga och också villigt svarat på alla våra frågor om allt från djurliv till politik All logi har varit utmärkt. Vi har fått möjligheten att träffa flera färgstarka personligheter och uppleva ett varierande mijöer både på land och i vatten. Nu i efterhand så skulle vi inte ha valt kryssning med två övernattningar, det hade räckt med en natt. Den natten hade vi gärna stannat extra på Sangany Lodge.

Vi kan å det varmaste rekommendera Voyage by me och kommer med största säkerhet att återkomma i framtiden. Passar på att önska en fortsatt skön helg och ett riktigt gott nytt 2018. /Helene och Bosse.