Hej Charlotta

Vår semester var mycket bra och för mig och min familj var det en mycket spännande och intressant upplevelse.

Hotell: Mirage Kings – Var det sämsta hotellet. Både service, frukost och middag levde inte upp till våra förväntningar. Hade varit trevligare med Grand hotel eller ett av de mer högre rankade hotellen i Nuwara Eliya. Kändes som att personalen inte var van att arbeta på på ett hotell. Nuwara Eliya tycker jag inte heller var något som man absolut måste besöka. Det låga betyget kan ha blivit påverkat av det kallare klimatet och dimman som var närvarande. Resan dit var dock trevlig med det fina landskapet. Mountbatten – var ett mycket trevligt hotell med den bästa servicen som jag upplevt på ett hotell.

Chaufför: Mycket bra med en erfaren chaufför som man kände sig trygg med.

Programupplägget: Var ett bra programupplägg men vi hoppade över tempelbesöket Tooth Relic och den traditionella dansen. Besöket på Kataragama var intressant och var första gången för mig som jag besökte ett hindutempel men det skulle nog räcka med ett av de ovanstående besöken. Man skulle även kanske kunnat förlängt vistelsen på Mountbatten samt vistelsen på Cinnamon Wild med en dag på respektive hotell. Användarvänligheten på din kundsida på VoyageByMes internetsite: Bra att man kan följa hela chatthistoriken men det vore bra ifall man kunde ha ett ställe där man kan komma åt alla bilagor som man har fått. Nu får man gå igenom hela chatthistoriken för att hitta dem (alla sidor och inlägg).

Tycker om konceptet som helhet 🙂 Tack för en mycket professionell service samt en upplevelse som man sent kommer att glömma.

Med vänlig hälsning, Göran med familj