Smekmånad i Sydafrika

Under denna romantiska smekmånadstur får ni bland annat uppleva de häpnadsväckande vyerna i Kapstaden med omnejd, Cape Winelands, De Hoop Nature Reserve, Oudtshoorn, natursköna Garden Route, äventyrliga aktiviteter i Misty Mountain Reserve och spännande safari i Kruger.

18 dagar | 17 nätter

Kapstaden - Breede River Valley – De Hoop Nature Reserve - Oudtshoorn – Garden Route - Tsitsikamma Nationalpark – Gauteng - Kruger Private Reserves – Hoedspruit

Under denna resan kommer ni att se:

 • Kapstaden
 • Breede River Valley
 • De Hoop Nature Reserve
 • Oudtshoorn
 • Garden Route
 • Tsitsikamma Nationalpark
 • Gauteng
 • Kruger Private Reserves
 • Hoedspruit
Day 1

Kapstaden

Ankomst till Kapstaden.
  Day 2

  Kapstaden

  Vandringstur i historiska Bokaap, en färgstark plats full av historia och kultur. Senare under dagen går ni på matlagningskurs i Cape Malay samt gör en stadsrundtur i Kapstaden, inklusive District 6 Museum och Slottet. Ni avnjuter solnedgången på Taffelberget.
   Day 3

   Kapstaden

   Idag kommer ni att utforska Cape Peninsula tillsammans med chaufförer på Harley Davidsons, eller i vanlig bil om ni föredrar det. Ni besöker Cape of Good Hope & Cape Point och ser pingvinerna på Boulder's Beach och den fantastiska Chapman's Peak Drive. Dagen avrundas med en solnedgång på Signal Hill.
    Day 4

    Breede River Valley

    Med en hyrbil utforskar ni Cape Winelands med dess historiska städer Stellenbosch och Franschhoek. Sedan kommer ni att köra längs en naturskön väg genom Breede River Wine Valley till Robertson Wine Valley för en underbar vistelse bland frodiga trädgårdar.
     Day 5-6

     De Hoop Nature Reserve

     Genom det slingrande Tradouw Pass kör ni till De Hoop Nature Reserve, där ni kan koppla av och njuta av naturen, vandra, ta en båttur och försöka se valar (under säsong).
      Day 7

      Oudtshoorn

      Ni fortsätter längs Eden & Garden Route till världens strutshuvudstad: Oudtshoorn.
       Day 8

       Oudtshoorn

       Från De Denne kommer ni att gå på en guidad rundtur i Highgate Ostrich show farm och Cango Caves. Därefter upplever ni de vackra omgivningarna vid Swartberg Mountain Pass, med en läcker picknick på toppen. Via Oudtshoorn stad kommer ni tillbaka till De Denne för att luta er tillbaka och njuta av utsikten över Little Karoo.
        Day 9

        Garden Route

        Via Outeniquapasset fortsätter ni längs Garden Route till Knysna. Ni kommer att ha en romantisk vistelse längs randen av en vacker skog. På eftermiddagen går ni ombord på en lyxkatamaran för en solnedgångskryssning över Knysnalagunen.
         Day 10

         Garden Route

         Utforska Knysna, Waterfront, åk på Featherbed Cruise, eller bara njut av er vackra stuga i skogen!
          Day 11

          Tsitsikamma Nationalpark

          Upptäck resten av Garden Route med några fina stopp längs vägen. Sedan är det dags att koppla av på Ocean View Honeymoon Lodge. Misty Mountain Reserve erbjuder ett brett utbud av aktiviteter både på plats och i omgivningarna, inklusive fågelskådning och skogsvandringar, vackert landskap längs den guidade vandringsleden David Lane, fotgolf, mashiegolf, fiske, val- och delfinskådning, skogspicknick och swimmingpool.
           Day 12

           Tsitsikamma Nationalpark

           Njut av någon av de underbara, äventyrliga aktiviteterna som erbjuds av Misty Mountain Reserve, eller kör till Storms River Village och delta på någon av de aktiviteter som erbjuds av Adventures Center.
            Day 13

            Gauteng

            Ni kommer att köra till Port Elizabeth för ett eftermiddagsflyg till Johannesburg. Här checkar ni in på en av de populäraste resorterna för nygifta i Gauteng där en underbar massage väntar er.
             Day 14

             Kruger Private Reserves

             Ni reser via Dullstroom till Tremisana Game Lodge. Där går ni ombord på en öppen Landcruiser för en solnedgångstur i detta Big Five-reservat. Efter mörkrets inbrott används spotlights för att lokalisera nattaktiva djur.
              Day 15

              Hoedspruit

              Vi kör till Olifants River för en fantastisk 4 timmars vandringstur med beväpnade och erfarna rangers. Ni kommer att lära er om djuren i området och hur spårning och spåridentifiering går till.
              Under eftermiddagen åker vi på ett 3 timmars safari i Motlala Game Reserve.
               Day 16

               Hoedspruit

               Ni reser i öppet safarifordon till Orpenområdet i Kruger Park. Er kvalificerade guide visar er olika djur, stora som små, som ofta frekventerar detta enastående vildmarksparadis. Här finns stora populationer av giraff, zebra, gnu och impala som lockar många lejon och andra rovdjur.
                Day 17

                Gauteng

                Tidig bushvandring tillsammans med en beväpnad ranger. Ni kommer att visas olika intressanta detaljer om bushen och har utmärkta chanser att se antiloper och bufflar. Efter frukost kör vi till the Three Rondawels of the Blyde River Canyon.
                 Day 18

                 Romantisk picknick och hemresa

                 Er sista dag i Sydafrika kommer bli en att minnas. Den lyxiga romantiska picknicken är en unik och verkligt privat ”kärleksretreat” på floden. Interiörerna är utformade för romantik med en bekväm dubbelsäng under ett myggnät och med tillgång till vin och andra utvalda drycker samt läckra picknickkorgar. De äventyrligt lagda kan ta ett bad i floden.

                 Transfer till flygplatsen för hemresa.

                  Vi anger inga exakta priser eftersom alla våra resor är unika och skräddarsydda

                  Cirkapris för denna resa per par: 56,350:- (28,175 per person)

                  Priset kan variera beroende på val av boende, säsong och valda aktiviteter

                  Ingår i resan

                  • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration


                  Ingår ej i resan

                  • Närmare information ges vid kontakt och bokning. Då denna tur endast är för inspiration

                  Upplev det här under din rundtur

                  Kapstaden

                  Breede River Valley

                  De Hoop Nature Reserve

                  Oudtshoorn

                  Garden Route

                  Tsitsikamma Nationalpark

                  Gauteng

                  Kruger Private Reserves

                  Hoedspruit