Boende på Filippinerna

EL Nido Miniloc Resort

El Nido Miniloc ligger avskilt, inmejslad mellan höga imponerande kalkstensväggar. Hotellet är inriktat på att vara ett miljövänligt Resort, vilket präglas i byggnaderna redan vid incheckningen. Vill du koppling av, men även kunna kombinera med några annorlunda aktiviter såsom kajak i lagunen, pedalbåt mellan 3 öar, snorkling, vandra till Cudugnon-grottan, se mangoves eller göra en fågelskådningstur, är det här det rätta stället.

Amun Ini Resort

Amun Ini blir en oförglömlig vistelse för dem som vill komma ifrån stress. Här kan du koppla av med spa och lyssna på vågorna. Den fantastiska utsikten över det turkosblå havet och brytningen med den orörda sandstranden ger den känsla av total harmoni. Med ett 15 km lång korallrev, är det en perfekt hotell för dykare, eller den som tycker om att snorkla. Hotellet har självklart ett dykcentrum. Då Amun Ini Reosrt är väldigt uppskattat, blir det fullbokat fort under högsäsonger, så skynda dig att boka!

Fridays Boracay Resort

Du hittar hotellet på den bästa delen av White Beach i Boracay. Fredagar är idealiska för minnesvärda äventyr och för sol och bad, därav namnet – Fridays Boracay Resort! Hotellet är det enda på ön med bungalows och stugor gjorda av lokala material och du får känslan av en autentisk filippinsk miljö när du stiger in på hotellet . Mixen med den personliga charmen hos personalen och den fantastiska utsikten, blir din vistelse på denna lyxiga oas, garanterat en underbar vistelse.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag