Boende i Peru

Lyxigt lodgeboende vid Lake Titicaca

Vid stranden av Lake Titicaca på ön Amantani ligger ett spektakulärt lodgeboende som stimulerar alla sinnen. Här blir du en del av lokalbefolkningens kultur på en plats där lyx och äkthet kombineras. Njut av ett 100% lokalt och ekologiskt kök, och ta emot omgivningens energi och anda. Boendet består av två sviter, båda med en spektakulär terrass med utsikt över Anderna och med sängar av högsta kvalitet. De erbjuder också unika och autentiska utflykter, både kulturella och äventyrliga.

Intimt boutiqueboende i Cusco

I det pulserande hjärtat av den historiska staden Cusco och med 17 unika rum blandas traditionellt peruanskt hantverksarv med modern komfort. All inredning är handmålad med intrikata detaljer och ger en sann känsla av rymd. En rymlig uteplats välkomnar gästerna och tjänar som en samlingsplats, och den intilliggande loungen, dekorerad med livligt stiliserade blommor, ger autentisk gästfrihet med traditionell frukost. Rummens bekvämligheter inkluderar handvävda gobelänger, eleganta kuddar och lyxiga sängkläder.

Gårdsboende i inkafolkets heliga dal

Bo tillbakalutat omgiven av mäktiga berg i det som en gång var det stora inkaimperiet.
Dalen är betraktad som helig tack vare dess fruktbarhet och skönhet, och den är fortfarande en av världens starkast skinande naturliga och kulturella juveler. Boendet är beläget på en traditionell majsplantage, i en av dalens mest avskilda haciendas, nära både Cusco och Machu Picchu.

Koppla av med yoga och massage

Förnya och skäm bort dig själv några dagar vid foten av de heliga bergen Pitisuray och Sawasiray. Här finner du ett miljövänligt och rymligt retreatcenter byggt av lokala material, vilket ger dig personlig integritet och ensamhet som är idealiskt för din egen andliga tillväxt. De erbjuder en lång rad hälsofrämjande aktiviteter, såsom privata yogalektioner, gruppyogalektioner, vanlig massage, shamanisk massage, terapeutisk massage, helande bad och meditation.

Bli ett med naturen i inkafolkets heliga dal

Dagliga naturutflykter, avkopplande eftermiddagar och nätter med exceptionell komfort. Vår sista favorit är ett boutiquehotell som blir din perfekta bas för att upptäcka mysterierna och naturen i inkafolkets heliga dal. Hotellets cirkulära layout ger en mysig atmosfär, med en trädgård i mitten – det perfekta stället att vila, spela spel eller bara titta på de snötäckta Anderna. De sex rymliga rummen kombinerar högsta standard för komfort med en vacker inredning inspirerad av lokala traditioner. I köket tillagas traditionella rätter med de mest utsökta ingredienserna som regionen har att erbjuda, och på kvällen samlas vi kring en brasa under stjärnorna.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag