Boende i Panama

GATUN EXPLORER

Det första immobiliserade skeppet, även kallad en “husbåt”. Du kan koppla av och njuta av ditt äventyr ombord på denna 19 meter långa tvåvåningsbåt. Från din mycket komfortabla hytt blir du snabbt som uppslukad av den omgivande Panama naturen.

EN PRIVAT RETREAT

Detta charmiga hotell ligger drygt en timme från Panama City och integrerar design, kultur, natur och lyx på ett unikt sätt. Hotellet erbjuder autentiska och anpassade upplevelser till sina gäster. De 4 husen som har utsikt över havet byggdes med en unik estetik som framkallar de tropiska och eklektiska vibbarna av Atlantkusten.
Vi transporterar dig till en fantastisk plats: Ett flöde av känslor på ett harmoniskt och balanserat ställe med alla bekvämligheter från det moderna livet.

CAMINO DEL SOL ECO LODGE

Känslan av frihet är det första som kommer när du bor på CAMINO DEL SOL. Att sätta ord på känslor är nästan omöjligt, men gästerna svarar alltid med ett stort leende vid deras ankomst. Hotellet har 5 sovrum och 2 bungalows, alla med eget badrum, moderna ytor, bra ljudsystem och Wi-Fi. Exklusiva gourmet måltider kan tillagas dagligen och massage kan bokas.

TREE TREK MOUNTAIN RESORT

Resorten ligger 1700 meter över havet i molnskogen Boquete.
Det erbjuder olika rum och cabanas med fantastisk utsikt över vulkanen Baru, alla med privat badrum och varmvatten.
Du kommer ha närhet till vandringsleder och vattenfall på detta vackra hotell byggt i harmoni med naturen. Fastigheten har också en restaurang och det finns många tillgängliga aktiviteter för att utforska området.

AKWADUP LODGE

Akwadup Lodge, uppkallad efter ön den ligger på, är ett charmigt miljövänligt Gunaboende som erbjuder 7 träbyggda och soldrivna stugor.
Dessa stugor har ett sovrum med 2 dubbelsängar, eget badrum och en terrass med spektakulär havsutsikt. Under din vistelse kan du avnjuta läckra fisk- och skaldjursrätter.
Varje dag kommer du erbjudas att besöka byar och himmelska stränder. Tidigt på morgonen tar du dig med snabbåt till skärgårdens paradisöar.
Vi rekommenderar starkt dykning eller snorkling.
Havsbotten är helt fantastisk!

NATUR EKORESORT

Ekoresorten består av bungalows installerade mellan skogen och en isolerad strand, nära Panama National Marine Park med samma namn.
Dessa bungalows erbjuder rum med queen size-säng med myggnät, privata badrum med varmvatten (tack vare ett system för regnvattenåtervinning), solkraft, värdeförvaring, privat terrass med havsutsikt och hängmatta.
Resorten är privilegierat med stranden på första parkett, en idealisk plats för snorkling, kajakpaddling, för att njuta av faunan och floran eller för att bara koppla av. Många turer är tillgängliga från lodgen för att utforska öarna.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag