Boende i Myanmar

Myeik Island Ekolodge

Myeik Island Eco-lodge – ny och exklusiv, är belägen mitt i Merguiarkipelagen. Här kan du fortfarande hitta den verkliga skönheten i den vilda naturen i Sydostasien.
De bästa stränderna i Myanmar och mjuka äventyrsaktiviteter på en exklusiv resort med bara 14 bungalows. Njut av de oförstörda landskapen i tropiska Asien på ett ekologiskt och unikt sätt.

Inle Garden Hotell

Söder om Inle, på den mindre utvecklade sidan av denna fantastiska sjö, kan du hitta ett boutiquehotell som gör att du kan njuta av det dagliga livet runt Inlesjön med den bästa komforten. Till ett mycket överkomligt pris och med bra service är det ett av de bästa alternativen vi har för dig.

Villa Inle Resort

Beläget vid stranden av Inlesjön med enastående utsikt över bergen och sjön, erbjuder det lugn långt bort från den vardagliga stressen och rörelsen. Flera av resortens rymliga bungalows har magnifik utsikt över sjön.

Bagan Aureum Resort

Denna resort är belägen i hjärtat av Bagans gamla tempellandskap. Här bor du bland tropiska anlagda trädgårdar och har tillgång till en trevlig pool med Aureum Nature Spa.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag