Boende i Mexiko

Causas Verde Las Nubes

Causas Verdes Las Nubes Ecolodge ligger i utkanten av Lacandon-djungeln. Gästerna kan lära sig om livet för de människor som bor här, liksom om de djurarter och växter som komponerar djungeln. Under de turer som avgår här kommer du att se bland annat färgglada toucans, oräkneliga arter och mäktiga vattenfall.

Canto de la Selva Jungle Lodge

Som älskare av naturen kommer du att bli fascinerad sedan din ankomst, i denna vackra plats kan du observera många djur, inklusive apor, krokodiler, macaws, tukaner, hökar, papegojor etc. Det är otroligt att även sådana platser finns, om det finns himlen, det är som Chiapas. Du kommer att smickras av personalen: mycket hjärtligt och personligt, deras arbete är beundransvärt.

Mirador

Om du går i koppar Canyon, borde du verkligen försöka få ett rum här. Utsikten över kanjonen från din egen privata balkong är fantastisk. Det är en attraktion i sig själv. Du kommer att bli fascinerad av utsikten under dagen, stjärnorna på natten och soluppgången tidigt på morgonen. Hotellet erbjuder guidade turer, till exempel till äventyrsparken (zip-ledningar, linbanor, hyr-cyklar, etc.), även om du också kan njuta av en vacker promenad där och tillbaka genom träden med utsikt över kanjonerna enkelt.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag