Boende i Kenya

Ilkeliani

Ilkeliani är ett idealiskt paradis, beläget i hjärtat av Masai Mara nationalpark. De 17 vackert inredda tälten, mitt bland de vackra träden, ger dig den perfekta vildmarkskänslan du alltid drömt om. Den vackra utsikten över Maras slätter och vilda djur blir ett minne för livet.

Nakuru Sopa

Nakuru Sopa är byggt på en rad kullar i Nakuru nationalpark och ger sina gäster en oförglömlig upplevelse och skådespel av Kenyas största samlingar av vilda djur och vacker natur.

Southern Sun

Southern Sun Nairobi är ett perfekt cityhotell för både affärs- och fritidsresenärer för sitt rustika “Out of Africa” – tema och den enastående personalen. Southern Sun Mayfair ligger i hjärtat av Kenyas huvudstad Nairobi och ligger bekvämt i närheten av sevärdheter i staden, såsom David Sheldrick Wildlife Trust, Nairobi National Park och Karen Blixen Museum.

Serena Mountain Lodge

En härlig trälodge, belägen på sluttningarna vid Mount Kenya i Mount Kenya National Park. Rummet är som en timmerstuga och för en sekund tror du att du nästan befinner dig i Alperna. Du andas den friska bergsluften från trädäcket och upptäcker samtidigt elefanterna och bufflarna som besöker “salt lick” som lodgen satt upp för att locka till sig djuren och du påminns om att du faktiskt är i Afrika. På natten fylls lodgen med de mest underbara ljud från djuren som lever även på natten.

Amboseli Serena Lodge

Den fantastiska utsikten över Mount Kilimanjaro är legendarisk. Lodgen är inspirerad av Maasai-byarna och den vackra inredningen speglar denna unika kultur, natur och alla de djur man finner här.

Flamingo Hill Tented Camp

Ett litet exklusivt tältläger som ligger vid sjön Nakuru National Park. Lägret erbjuder boende i lyxiga privata tält med en äkta safari-upplevelse. Se den spektakulära solnedgången över sjön och lyssna på de olika ljud du hör. Ta en kopp kaffe i soluppgången och se hur djuren vaknar till. En unik upplevelse du aldrig glömmer.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag