Boende i Jordanien

Wadi Rum: Rahayeb Desert Camp

Åk bort från civilsationen, in i Wadi Rum öknens hjärta och bo i beduintältcampen Rahayeb desert Camp. Här lär du dig om den känsliga ökenmiljön samtidigt som du får insikt om historia och kulturen hos ursprungsbefolkningen som bor här.
Du upplever den autentiska Wadi Rum-öknen, med den majestätiska naturen som bakgrund. Se bergsformationerna vid soluppgång och nedgång och njut av öken från en annan dimension.
Här kan du att vandra, rida på kamel eller gör en ballongfärd över de orörda vidderna. Oförglömliga upplevelser!

Wadi Rum: Sun City Camp

I hjärtat av Wadi Rums majestätiska öken ligger Sun City Camp som erbjuder en lugn och andlig ökenupplevelse där du får prova på det enkla beduinlivet i den autentiska charmiga dalen.
Välj att bo i olika typer av tält, antingen med panoramautsikt över bergen, de traditionella beduintälten, de kungliga tälten, familjesviterna eller våra unika signaturtält ”Martian Domes”. Lägret är utrustat med Wi-Fi. På Sun City Camp kan du njuta av ett brett utbud av äventyrliga, djärva och roliga aktiviteter som passar dig eller helt enkelt välja att stanna klockan och tillbringa dagen i lugn och ro. Vid soluppgång eller solnedgång, blir du ett med universum genom yoga eller bara titta på stjärnorna, genom de futuristiska kupolerna på campen, som tar dig miljontals mil bort från jorden!

Döda havet: MovenPick Resort & Spa Hotel

På Mövenpick Resort & Spa vid Döda havet, kan du stanna länge och bara njuta av lugnet och tystnaden vid Döda Havet.
Koppla av på det prisbelönta Arabiska Dead Sea Zara Spa med fantastisk utsikt över det helande vattnet. En unik revitaliserande och terapeutisk upplevelse väntar på dig.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag