Boende i Ecuador och Galapagos

Royal Palm - Santa Cruz (Galapagos)

Välkommen till Royal Palm, ett magnifik hotell gömt i den frodiga vegetationen i övre delen av ön Santa Cruz, i hjärtat av Galapagos.

Med sina 195 hektar som ligger bara 20 minuter från hamnstaden Puerto Ayora, erbjuder hotellet 8 casitas och 13 exklusiva villor för att ge dig den bästa av service.

Designad i total harmoni med miljön kan du inte känna dig närmare naturen! Den lokala floran bildar en matta av kontraster och färger som täcker kullarna och skyddar fantastiska fågelarter.

Du kommer att kunna njuta av Galapagos skärgård medan du kopplar av, smuttar på en läcker cocktail vid poolen, eller, för den mer aktiva, vandrar till öns längsta lavatunnel som ligger några steg från receptionen!

Mashpi Lodge - Mashpi Private Reserve, nordväst om Quito

Beläget mitt i molnskogen, i en av de mest biologiska mångfaldsregionerna i världen, fick Masphi lodge World Travel Award för det bästa “gröna” hotellet i Sydamerika 2017 och står på National Geographics lista över “Unika lodger”.

Lodgen ligger i ett privat reservat, endast är tillgänglig för sina gäster, några timmar från Quito. Dess privilegierade läge, omgiven av träd, ger en fantastisk utsikt över de omgivande frodiga bergen från panoramafönstren. Terrassen är en exceptionell plats för fågelälskare.

Mashpi byggdes med största respekt för ekosystemet tack vare de senaste ansvarsfulla konstruktionsteknikerna och designades för att i princip vara obemärkt mitt i naturen.

Kort sagt, en verklig naturskatt som är perfekt för en avkopplande vistelse långt från städerna.

Mama Cuchara - Quito

Som ett renoverat spansk kolonialhus erbjuder Mama Cuchara sina gäster en ovanlig vistelse som kombinerar komfort och upplevelse av Ecuadors historia. Detta hotell, värnar om historia och står som värd ör en imponerande konstsamling såväl som tillfälliga utställningar till glädje för sina besökare.

Mama Cuchara vet hur man kombinerar lyx och charm och dess läget i hjärtat av Quitos historiska centrum gör att hotellet är perfekt för några dagars upptäckt av Quito.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag