Boende i Brasilien

Lodgeboende i hjärtat av Amazonas

Vår första favorit är ett autentiskt lodgeboende mitt i djungeln strax utanför Manaus. Anläggningens 21 bungalows är med sina konstruktioner helt integrerade i Amazonas regnskog.

Här erbjuds många bekvämligheter du kanske inte väntat dig på ett djungelhotell, som kombinerar stark miljöhänsyn med hög komfort. Det finns åtta bungalows med utsikt över skogen, tolv över Jumafloden och en med panoramautsikt. Alla har balkong med hängmatta, badrum med varmt vatten som genereras av solenergi samt fläkt.

Lyxigt strandboende i charmiga Pontal de Maceio

Nästa rekommendation är ett komfortabelt boende som skapades för att tillfredsställa de mest krävande gästerna när det gäller lyx, charm, avkoppling, utan kompromiss och i en exceptionell miljö 135 km sydost om Fortaleza. Anläggningen är omgiven av långa sträckor av jungfruliga och orörda sanddyner i ett drömlandskap där naturen har bevarat sina privilegier.

Platsens äkthet, de återställande krafterna som den besitter och de många möjligheterna att promenera, åka på utflykter och upptäcktsfärder, borgar för en oförglömlig vistelse. Med endast 14 lägenheter, med stora verandor med utsikt över havet, byggda av de bästa materialen och vackert dekorerade, skapas ett unikt boende som tillfredsställer alla sinnen.

Bo vid havet i pittoreska Guajiru

Denna favorit ligger omgiven av den naturliga skönheten hos Brasiliens nordöstra kust med sina robusta sanddyner och varma vatten. Det är en oas av lugn med lyxig, asiatiskt inspirerad inredning på en avskild plats på Guajirustranden.

Området erbjuder kitesurfing i världsklass på den här ikoniska sträckan av Brasiliens nordöstra kust. Perfekt stopp för en natt på din väg till eller från Jericoacoara.

Miniresort på frodiga Ilha Grande utanför Rio

Denna lilla resort, nedsänkt mellan Atlantskogens frodiga vegetation och en lugn vik, är byggd i portugisisk kolonialstil med ett litet torg belagt med keramiska plattor och en parapet av gula stenar, typiska för Ilha Grande.

Förutom trädgården som omger de fem boendena som utgör den lilla resorten, finns här 8 hektar sluttande tropisk skog med en otrolig mängd växter.

Bo kolonialt i Bahia

Vår sista favorit är ett kolonialt hotell i inlandet av kulturvaggan Bahia. För dekoration och harmonisering av rummen används Feng-Shui, en gammal kinesisk livsstil i harmoni med hälsa, rikedom och lycka. Lägenheterna är i kolonialstil och individuellt inredda av konstnärer, vilket ger gästerna bästa komfort och välbefinnande.

Alla lägenheter är utrustade med minibar, privat badrum, luftkonditionering, takfläkt, balkong med hängmatta, och några har kromoterapeutiska gardiner.

Här kan du boka ett möte med en erfaren massageterapeut eller återhämta dig efter en vandringstur i en uppfriskande bubbelpool. Eller varför inte njuta de fulla fördelarna med eteriska oljor och färger för kropp, sinne och själ?

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag