Besök Tamil Nadu

Denna korta rundtur i Tamil Nadu erbjuder dig ett besök i en vacker stad där du kan besöka tempel i Dravidian stil såsom Tirupati Templet, Madurai Minakashi Templet, Thanjavur och Mahabalipuram. Du passerar den tidigare franska kolonin, Pondicherry och även Tamil Nadus berömda stränder.

Det bästa av Srinagar & Leh

Här kommer du att ta dig till landet av Pashmina och Sikhara i Kashmir-regionen. Du passerar genom Buddha Lehs land och upptäcker sublima kloster. Två mycket vackra och romantiska områden, kända över hela världen för sin natur och exceptionella landskap.

Förtrollande Rajasthan och Taj Mahal

Upplev Rajasthan- och Rajputanahärskarnas fantastiska livsstil, med klassiska fort och palats. Här får du en möjlighet att utforska forten och palatsen i de populära städerna Agra, Jaipur och Udaipur. Du får även möjlighet att få uppleva Delhi. Få personlig service med en svensk rådgivare. En annorlunda resa till Indien med barn.

Golf och kultur i Indien

Njut av fantastisk golf och storslagen historia i hjärtat av Indien. Lär känna Indien och se landets sevärdheter samtidigt som du spelar golf. Har du resesällskap som inte spelar golf, eller vill ta en dag ledigt och göra en utflykt, har vi organiserat ett program speciellt för dem! Få personlig service med en svensk rådgivare. […]

Strand, kultur och djurliv

Här får du möjlighet att upptäcka de bästa stränderna i Goa, kyrkor och nationalparken Ranthambores djurliv. Du upplever en tigersafari, får koppla av i Goa och upptäcka Delhi, du hinner även med Indiens historiska regioner i Agra och Jaipur, som är världskända för sina monument, historia och rika kultur. Få personlig service med en svensk […]

Turkosa stränder i Port Blair

Gör en kort rundtur på ön Port Blair och njut av några lugna och romantiska dagar. Upptäck de vackra stränderna och det turkosa havet som omger Port Blair.

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag