Det bästa av Costa Rica

Du upptäcker det bästa av vad Costa Rica har att erbjuda och väljer själv vad du vill ha för aktiviteter. Välj mellan att lära dig om chocklad-framställning, göra en forsränning, vandra i regnskogen och se djur och natur, se den kända vulkanen Arenal eller att vara med om en sköldpaddssafari. Du hinner även med att […]

Med bil från kust till kust

Du kör bil och upptäcker Costa Rica i din egen takt. Du besöker nationalparker, ser chocklad-odlingar, åker båt, besöker en vulkan och mycket mer. En resa du aldrig glömmer!

Strand och avkoppling

En vecka med total avkoppling i det grönskande Costa Rica. Du väljer om du bara vill vara vid stranden eller om vi ska hjälpa dig med att organisera olika aktiviteter som finns i närheten.

Äventyr i Costa Rica

Costa Rica är ett eldorado för spännande aktiviteter. På den här resan kan du prova på forsränning, vulkanbesök, vandring i regnskogen och se djur och natur, avsluta sedan med avkoppling vid stranden. Det perfekta besöket i Costa Rica för den aktiva resenären.

Kör bil till Stilla Havet

Den äventyrlige kör själv sin bil ned mot Stilla Havet. Tillsammans med guide besöker du fantastiska nationalparker men har även tid för avkoppling. Vill du bara luta dig tillbaks och bli omhändertagen, finns andra alternativ till att köra själv. Du kan ha privat chaufför, eller det billigare alternativet som vi kallar för “semi-transport”, när du […]

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag