Bali och Lombok

Mellan Balis sydspets och Ubud ligger många små pittoreska hantverkssamhällen. I norr finner du Lovina Beach, som kan ses från kusten. Bland risfält och fruktodlingar dyker den lilla staden Candidasa upp. Inte långt från Lombok finner du tre mindre öar, Giliöarna, med perfekt kristallklart vatten, utmärkta för dykning och snorkling.

Bergen i Vietnam med kryssning i Halongbukten

Du får uppleva de vackraste regionerna i nordvästra Vietnam, de gröna dalarna i Sapa och regionerna kring Dien Bien Phu. Du korsar små byar bebodda av etniska minoritetsgrupper och upplever deras uråldriga traditioner. Upplev en magisk kryssning på en klassisk djonk, bland tusentals öar i den berömda Halong-bukten.

Besök Tamil Nadu

Denna korta rundtur i Tamil Nadu erbjuder dig ett besök i en vacker stad där du kan besöka tempel i Dravidian stil såsom Tirupati Templet, Madurai Minakashi Templet, Thanjavur och Mahabalipuram. Du passerar den tidigare franska kolonin, Pondicherry och även Tamil Nadus berömda stränder.

Det bästa av Myanmar

Myanmars djupt rotade buddhistiska traditioner och dess turbulenta historia har gett landet en oerhört rik kultur. Under den här turen får du uppleva den antika kulturen i Mandalay, följa med på en fantastisk kryssning på den mäktiga floden Irrawaddy och se de gamla templen på slätterna i Bagan. Därefter tar vi oss till delstaten Shan […]

Det bästa av Srinagar & Leh

Här kommer du att ta dig till landet av Pashmina och Sikhara i Kashmir-regionen. Du passerar genom Buddha Lehs land och upptäcker sublima kloster. Två mycket vackra och romantiska områden, kända över hela världen för sin natur och exceptionella landskap.

Familjeäventyr på Bali

Här får du koppla av på himmelska stränder, snorkla genom en undervattensvärld fylld av vattenlevande organismer, mingla med lokalinnevånarna på marknader och hugga in på läckra rätter på restauranger. Uppfyll dig med härlig balinesisk kultur, och traditioner i denna region av världen genom att ta del av dansföreställningar och tempelbesök. Vuxna och barn kommer att […]

Vill du designa din egna resa?
Beskriv kort vad du vill göra, så kommer vi med spännande förslag.
Be om ett skräddarsytt förslag